Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Nezamenljiv novi Arteon

Novi Arteon prepoznaćete na prvi pogled jer svojim dizajnom i skladnom siluetom pokazuje jasan stav. Dopustite da vas inspirišu Arteonova elegantna unutrašnjost i intuitivno rukovanje.

Dizajn spoljašnjosti

Izgled savršenog oblika

Saznajte više

Digital Cockpit Pro

Pregled svih važnih podataka

Saznajte više

Spoljašnjost i unutrašnjost

LED zadnja svetla

Revolucionaran dizajn svetala

Zadnja svetla u LED dizajnu naglašavaju markantan zadnji deo novog Arteona svojim progresivnom svetlosnim potpisom. Zadnja svetla su opciono dostupna u dinamičnom dizajnu. LED elementi u ovoj varijanti stvaraju 3D efekat i prebacuju između zadnjeg svetla i stop svetla tokom kočenja. Ova je detalj takođe upotpunjen funkcijom dinamičnog pokazivača pravca. A da bi ste uvek pronašli put do automobila i vaših kućnih vrata, funkcije "Leaving home" i "Coming home" pokazaće vam put.

Točkovi

Dobro izgleda: izbor točkova

Široka paleta sportskih i elegantnih točkova od lakog metala naglašava atraktivni dizajn vašeg novog Arteona.

Pregled točkova

Panoramski podizno / pokretni krov

Stavite nebo u pravo svetlo

Velike dimenzije za izvanredne utiske: opcioni panoramski podizno / pokretni krov u prednjem delu se proteže preko krova i vozaču i suvozaču pruža nesmetan pogled prema nebu. Pritom zatamnjeno staklo smanjuje neugodno zaslepljivanje. Želite i dašak svežeg vazduha? Pritiskom na dugme pokretni krov će se podići prema napred ili elegantno pomeriti prema nazad.

Unutrašnjost

Atraktivna udobnost

U prostranoj unutrašnjosti dočekaće vas luksuzna udobnost. Svi elementi za rukovanje u potpunosti su prilagođeni vama, dok će se međusobno harmonično usklađene boje i materijali pobrinuti za izuzetno dobru atmosferu. Bez obzira na to za što se odlučite, zavisno od linije opreme možete da birate između raznih presvlaka - od tkanine preko ArtVeloura sve do Nappa kože. Dekori od aluminijuma ili pravog drveta upotpuniće elegantni utisak unutrašnjosti. Imaćete priliku da vidite i osetite da će vam ova unutrašnjost omogućiti uživanje u svakom trenutku vašeg putovanja.

Ambijentalno osvetljenje

Donosi svetlosne akcente

Unesite u unutrašnjost svoju omiljenu boju. Svojim indirektnim svetlom opciono ambijentalno osvetljenje sa 30 različitih boja pobrinuće se za ugodnu atmosferu.

 • Kontrolna tabla, središnja konzola i prednja i zadnja vrata blago su osvetljeni. 
 • Odabrana boja biće preuzeta u digitalnim pokazivačima.
Prostor i prtljažnik

Putujte sa dovoljno prtljaga

Kako biste se osećali ugodno u novom Arteonu, morate da uradite samo jedno: da uđete. Dočekaće vas prostranost koja sportsko elegantni fastback pretvara u limuzinu za svakodnevnu upotrebu. Kao vozač imaćete benefite od podrške koju pružaju brojni sistemi podrške i intuitivno rukovanje u vašem novom Arteonu. Vaši saputnici posebno će biti oduševljeni slobodnim prostorom za noge u prednjem i zadnjem delu vozila. Prtljažnik je iznenađujuće prostran za limuzinu i omogućava vrlo lagan utovar preko velikog zadnjeg poklopca. Udobnost ima važnu ulogu u vašem novom Arteonu.

Više o prtljažniku sa funkcijom "Easy Open & Close"

ErgoComfort sedišta

Stići. I prije samog polaska.

Smestite se, opustite i uživajte: ekskluzivno sedište ergoComfort na vozačevoj strani ne izgleda samo otmeno već je i prilagođeno vašim leđima. A zahvaljujući opcionoj funkciji masaže vožnja na posao postaće mali wellness izlet.

 • opciono sa središnjim delovima sedišta i unutrašnjim stranama bočnih delova površine za sedenje od kože "Nappa"
 • opciono podešavanje u 14 položaja sa funkcijom memorije na vozačevoj strani
 • podesiva podrška za karlicu

Povezivanje i infotainment

Rukovanje preko ekrana osetljivog na dodir

Intuitivniji za jedan dodir

Klasični funkcionalni tasteri u kokpitu su uglavnom u novom Arteonu ustupile mesto površinama osetljivim na dodir. Tako ćete, npr. Climatronic regulisati potpuno jednostavno i intuitivno preko tastera i klizača.

Dodirnim multifunkcionalnim sportskim upravljačem od kože takođe možete da rukujete jednostavnim dodirom prstima. U kombinaciji sa inteligentnim vođenjem kroz meni imate pristup brojnim funkcijama. Haptički feedback u obliku blage vibracije potvrdiće svaki unos.

Radio uređaj i navigacija

Vodič koji određuje ritam

Navigacioni sistem "Discover Media" impresionira svojim ekranom u boji osteljivim na dodir veličine 20,3 cm (8") i intuitivnom navigacijom sa sistemom prepoznavanja saobraćajnih znakova. A sa mobilnim online uslugama We Connect¹⁾ bićete i tokom putovanja na najbolji mogući način umreženi. Očekujte i osam zvučnika, Bluetooth vezu za mobilne telefone kao i dva USB ulaza (tip C) i App-Connect²⁾ koji za Apple CarPlay™ i Android Auto™ može i bežično da funkcioniše. 

Želite da idete korak dalje prema digitalnoj budućnosti? Nikakav problem. Za to vam je dostupan opcioni navigacioni sistem "Discover Pro".

Više o navigacionom sistemu "Discover Pro"

Više o radio uređaju "Ready 2 Discover"

Zvučni sistem „Harman Kardon“

Lijepo aranžirana dobra glazba

Opcioni zvučni sistem "Harman Kardon" oduševljava svojim istančanim zvukom i rafiniranim, elegantnim dizajnom. Sistem je konstruisan za ljubitelje zvuka koji tokom vožnje ne žele samo da slušaju muziku nego u njoj posebno uživaju. Očekuju vas uravnoteženi visoki i niski tonovi i precizni basovi. 

 • ukupna snaga od 700 W 
 • centralni sistem
 • subwoofer 
 • digitalno 16-kanalno pojačalo 
 • 10 zvučnika sa prilagođenom snagom
 • surround zvuk
Povezivanje

Više od bitova i bajtova

Ponuda povezivanja marke Volkswagen omogućava veću udobnost i zabavu. Veza vašeg Arteona sa internetom i smartphoneom pomaže vam da opuštenije stignete do odredišta - vi samo treba da vozite.

Više o povezivanju

IQ.DRIVE i tehnologija

IQ.DRIVE – naši sistemi podrške

Arteon dolazi serijski sa podrškom kočenja u nuždi "Front Assist". Arteon po želji može da se opremi drugim sistemima podrške, npr. sistemom "Travel Assist".

Adaptivna regulacija voznog postroja DCC

Užitak u vožnji po mjeri

Neovisno o tome volite li putovati sportski ili komforno: adaptivna regulacija voznog postroja DCC pruža vam mogućnost prilagodbe voznog postroja prema vašim potrebama. Elektronički regulirani amortizeri u milisekundama reagiraju na svojstva kolnika i situaciju u vožnji te automatski prilagođavaju amortizaciju vozila. Pritom možete birati među raznim profilima vožnje kao što su Komfort, Sport ili Individual. U profilu vožnje Individual možete namještati svoje individualne postavke preko kliznog regulatora.

Zračni jastuci

Zračni jastuci u Arteonu

U novom Arteonu dobro ste zaštićeni, i to u svakom pogledu. Vozilo je opremljeno:

 • vozačevim zračnim jastukom i suvozačevim zračnim jastukom s mogućnošću deaktivacije

 • prednjim bočnim zračnim jastucima u kombinaciji sa zračnim jastucima za glavu

 • opcijskim zračnim jastukom za koljena na vozačevoj strani

 • opcijskim dodatnim bočnim zračnim jastucima za stražnju klupu sa zračnim jastucima za glavu

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.