Umrežen sa svetom

We Connect

Novi je Arteon vaša ulaznica za digitalne usluge marke Volkswagen: ako se po želji od samog početka potpuno umrežite, na raspolaganju će vam stajati brojne usluge We Connect¹. Nakon jednokratne aktivacije i prijave vašim korisničkim nalogom za Volkswagen ID korišćenje inovativnim online uslugama biće izuzetno jednostavno, a pri tome i besplatno. Zahvaljujući opciji Upgrades po potrebi možete da dodate dodatne funkcije.

Uz We Connect¹ vaša svakodnevica neće biti samo ugodnija već i praktičnija. Ove usluge vam omogućavaju pristup brojnim važnim informacijama o vozilu i nude koristan nivo komfora uz poziv za pomoć na putu, online alarmni uređaj protiv krađe ili planiranje termina servisa.

Pomoću aplikacije We Connect App za vaš smartphone možete da pratite najvažnije podatke o svom novom Arteonu i dok putujete: proverite, npr. preostali domet ili da li su zatvorena sva vrata i prozori. Pri tome možete svoj smartphone da upotrebljavate kao mobilni ključ i tako otključati i pokrenuti svoj novi Arteon bez traženja ključa² ³.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.