Uvek dostupan

Streaming & Internet

Uz "Streaming & Internet"¹ ² u vašem novom Arteonu uživaćete u svojoj omiljenoj muzici - nezavisno od toga gde se nalazite. Za streaming muzike morate samo jednokratno da se prijavite sa svojim postojećim pristupnim podacima kao što su podaci za Apple Music. Nakon toga dobijate pristup bez upotrebe spoljnog uređaja. Uz uslugu web-radija vozilo će raspolagati svim prednostima internet radija - tako ćete sa lakoćom pretraživati i reprodukovati radio stanice i podkaste uživo. Integrisani Wi-Fi hotspot pri tome će vama i vašim saputnicima obezbediti stabilnu internet vezu i omogućiti pretraživanje internetom na čak do osam uređaja.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.