Koristite se svojim aplikacijama i u svom Volkswagenu

App Connect

Želite sigurno i jednostavno da upotrebljavate svoje aplikacije smartphonea u vozilu? Zahvaljujući funkciji App-Connect¹ to je lakše nego ikada. Ona vam omogućava jednostavno i direktno rukovanje odabranim aplikacijama i sadržajima u vašem Volkswagenu. Kada se prenesu na ekran infotainment sistema, njima možete jednostavno i pregledno rukovati u vašem vidnom polju. To vam, npr. omogućava izuzetno jednostavan pristup muzici, vestima, kartama ili audio knjigama. Volkswagen nudi čak tri interfejsa za povezivanje smartphone uređaja sa brojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Android Auto™ društva Google i MirrorLink®. Upotreba tehnologije Apple CarPlay™ posebno je jednostavna zahvaljujući mogućnosti bežičnog povezivanja za navigacione sisteme "Discover Media" i "Discover Pro". Kako bi se sprečilo odvraćanje pažnje vozača, tokom vožnje mogu da se pokrenu samo sertifikovane aplikacije. U tom kontekstu imajte na umu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije kao i da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati u zavisnosti od zemlje.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.