Fleksibilni na putevima.

Svejedno da li se radi o torbama punim namirnica iz kupovine ili koferu za velika putovanja - zadnja sedišta i prtljažni prostor nude dovoljno prostora za skladištenje i visok nivo fleksibilnosti. Pokretno zadnje sedište prilagođava se vašim potrebama. Bez obzira da li ga pomerate napred kako bi dobijeni prostor iskoristili za Vaš prtljag ili kese, ili od njega pravite ravnu površinu za skladištenje, ili ga asimetrično preklapate. To je na Vama. Dodatan komfor stvara prostor za noge, koji  visokim ljudima olakšava vožnju. Zahvaljujući prostornom konceptu u zadnjem delu auta omogućena Vam je udobna i kvalitetna i udobna vožnja. 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim