Komfor, kakav volite.

Prednja sedišta pokazuju nekoliko prednosti u pogledu komfora: kod linije Life moguće je skroz preklopiti suvozačevo sedište. To vam obezbeđuje dodatni prostor, koji je posebno koristan ako često prevozite dugačke i kompaktne predmete.
Pogled i preglednost: visoko pozicionirano sedište obezbeđuje više komfora tokom vožnje i tokom ulaska i izlaska u vozilo. Ono vam takođe daje i panoramičan pogled na ulici.
Za vožnju koja čuva Vašu kičmu pobrinula lumbalna podrška koja je fakultativno dostupna. Ona rasterećuju Vaša leđa tokom vožnje i doprinose optimalnom sedećem položaju. Ako duže putujete, lumbalna podrška opušta mišiće leđa i istovremeno čuva Vašu kičmu.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim