Bolja informisanost, bolje povezivanje.

Bolja orijentacija, aktuelne informacije: Paket Car-Net usluga "Guide /Inform"* koji vam je na raspolaganju sa navigacionim sistemom "Discover Media" otvara nove mogućnosti korišćenja prednosti internera za vožnju u vašem Volkswagenu.

Koristite se podacima čija se aktuelnost ne može nadmašiti. Kada npr. negde dođe do zastoja ili kada se zastoj raščisti, to ćete saznati online gotovu u ralnom vremenu. Posebno komforno: vaša ruta se automatski prilagođava na prikladan način. Dopustite Car-Netu da traga za ugostiteljskom objektima i pomoću online traženja posebnog odredišta otkrijte brojne atraktivne restorane i ostale značajne lokacije duž vaše rute. Moguć je prikaz broja slobodnih parking mesta u javnim garažama koje su uključene u usluge kao i benzinskih stanica sa aktuelnoim informacijama o cenama.

 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim