Još manevrišete upravljačem ii ste parkiranje prepustili sistemu?

Opciona podrška upravljanja pri parkiranju "Park Assist" može da prepozna normalna i paralelna parking mesta i samostalno preuzme upravljanje sve dok se vozilo ne parkira. Sistem omogućava izlazak iz bočnoh parking mesta. Na vama je samo da aktivirate stepen prenosa, gas i kočnicu i pratite situaciju oko vozila.

* U granicama mogućnosti sistema

Vožnja unazad uz najbolju vidljivost.

Opciona kamera za vožnju unazad "Rear View" pruža vam podršku kod vožnje u nazad. Slika sa kamere na ekranu radio uređaja prikazuje područje iza vozila.

 

* U granicama mogućnosti sistema

Kod parkiranja će vam pomoći i sluh.

Koliko još ima mesta? Opciona pomoć pri parkiranju olakšava vam parkiranje na nepreglednim parking mestima pomoću upozoravajućih zvukova. To je omogućeno pomoću senzora u prednjem i zadnjem delu vozila.Upozorenje na prepreke emituje se zvučnim putem i grafičkim prikazom na ekranu.*

Novi sastavni deo pomoći pri parkiranju je i funkcija kočenja pri manevrisanju. Tokom vožnje unazad do brzine od 10km/h sistem može kočenjem u nuždi da spreči ili ublaži sudar.

 

* U granicama mogućnosti sistema

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim