Prosvetljujući argumenti Već na prvi pogled.

Vozite ispred poput zvezde vodilje. T-Cross je standardno opremljen sa halogenim farovima i LED dnevnim svetlom u prednjem braniku. Za model Life možete poručiti LED farove sa tipičnim potpisom za T-Cross. U T-Cross Style oni se ugrađuju kao standard.

LED farovi, u kojima su LED dnevna svetla integrisana, karakteriše velika zapremina svetlosti i svetlosni spektar sličan dnevnoj svetlosti. U nepovoljnim vremenskim uslovima oni dodatno poboljšavaju Vašu vidljivost.

Standardno LED osvetljenje na zadnjoj strani skreće pogled na sebe. Naročito kod T-Cross Style, koji je dodatno opremljen i pozicionim osvetljenjem. Duga reflektorska traka na prtljažniku garantuje indirektno osvetljenje i na taj način savršeno zaokružuje koncept osvetljenja.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim