Uskočite i osećajte se dobro.

Nudi mnogo razloga za radost: linija Life. Multifunkcionalni volan vam dozvoljava da jednim klikom pustite Vašu omiljenu radio stanicu. Ako često putuje, onda Vam je potreban praktičan prtljažnik. Pod prtljažnika Vam nudi prostor za glomazne predmete, dok se suvozačevo mesto može preklopiti. Zahvaljujući klimi u vožnji možete uživati nezavisno od godišnjeg doba. Pomoću višenamenskog displeja "Plus" u vašem neposrednom vidnom polju imate trenutni pristup važnim informacijama kao što su potrošnja goriva i očekivana udaljenost od željene destinacije. Veoma je praktična i velika kutija u središnjem naslonu za ruke, a stilski dekorativni ulošci "Pineapple" doprinose uspešno urađenom enterijeru. 16-inčni "Belmont" točkovi od lakog metala savršeno dopunjuju dinamički izgled vašeg T-Cross-a.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim