Oblikujte svoj enterijer po vašem ukusu.

Volite boje koje zrače energijom? Onda je fakultativni dizajnerski paket "Energetic Orange" savršen za vas. Presvlake za središnju sekciju i unutrašnjanost u naradžastoj je boji i u boji terakote -  šik kombinaciji koja odiše mladošću. "Transition", dekor u 3D dizajnu u intenzivno naradžastoj i sivoj boji, takođe je jedan od dizajnerskih hajlajtova . Sa njim se savršeno oklapaju poklopac središnje konzole u intenzivnoj naradžastoj, obloga volana i zatamnjena zadnja stakla. 17-inčni "Manila" točkovi" za T-Cross Lyfe i 18-inčni "Köln" točkovi u jarko narandžastoj boji za T-Cross Style, kao i kućišta retrovizora u intenzivno naradžastoj uspešno stavljaju tačku na njegov veseli izgled.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim