Vi određujete individualni izgled Vašeg enterijera.

Presvlaka za središnju sekciju i unutrašnjost u titanijumski crnoj boji daju enterijeru muskularni dodir. "Transition", dekor u 3D dizajnu u sjajno crnoj i sivoj boji, kao i poklopac centralne konzole  u sjajno crnoj boji takođe daju enterijeru određenu muskularnu notu. Crna kućišta retrovizora i zatamljena zadnja stakla savršeno se uklapaju u ovaj enterijer. Ceo paket je zaokružen 17-inčnim "Manila" točkovima u crnoj boji za Cross Life i takođe crnim 18-inčnim "Köln" točkovima za liniju Style.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim