Uvek tu za Vas.

Sistem hitnog poziva eCall.

Sistem poziva u nuždi eCall pružiće vam podršku u hitnim slučajevima. Pomoć se u slučaju nužde poziva automatski ili pritiskom na dugme. Ako vaš Volkswagen registruje sudar, eCall će automatski uspostaviti vezu sa lokalnim operaterom centrale (PSAP) i proslediti važne informacije utvrđene u okviru granica sistema (npr. tačna lokacija, informacije o vozilu) kako bi se obezbedila brz amedicinska pomoć. Sistem poziva u nuždi eCall u svakom trenutku će vas informisati o aktuelnom statusu upućenog hitnog poziva.

Šesto čulo u sklopu serijske opreme.

"Lane Assist".

Podrška zadržavanja vozila u kolovoznoj traci može pri brzini od preko 60km/h da prepozna da li vozilo nehotice napušta kolovozu traku.* Korektivnom podrškom upravljača može da vrati vašu pažnju na događanja u saobraćaju.*

 

*U okviru granica mogućnosti sistema

Najbolja vožnja na distanci.

"Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi i sistemom prepoznavanja pešaka

Sistem nadzora okoline "Fron Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi može unutar granica mogućnosti sistema u slučaju pretećeg sudara naletom od pozadi smanjite eventualne posledice ili u idelanon slučaju sprečiti sudar. *

Ovaj sistem može da prepozna pešake na kolovozu i upozori vozača. Ako izostane reakcija vozača sistem može da aktivira kočenje u nuždi.

* U granicama mogućnosti sistema

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim