Enterijer po vašem ukusu? Izvolite.

Snaga je u prirodi. Ako je ovo Vaš moto , onda vam savetujemo da uzmete fakultativni paket "Bambus Garden Green". Središnja sekcija i unutrašnja strana sedišta su u miksu boja od tirkizne, narandžaste i platinasto sive. Dekor u 3D dizajnu "Transition" je u sjajno crnoj i sivoj boji i stvara prirodnu atmosferu u unutrašnjosti vozila, koju kompletiraju zatamnjena zadnja stakla i poklopac središnje konzole u sjajno crnoj boji. Uz to dolaze i Bambus Garde kućišta retrovizora, 17-inčni "Manila" točkovi za T-Cross Life i 18-inčni "Köln" točkovi za T-Cross Style u nijansama Bambus Garden zelene ili crne. Na ovaj način svaka vožnja Vašim T-Cross-om postaje posebno iskustvo za Vaša čula.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim