Gledajte samo informacije koje želite da vidite.

Sa novim, opcionimActive Info displejom uživaćete u prednostima kombinovanog instrumenta sa TFT displejom u boji veličine 26 cm (10,25 inči). Pored velike gustine piksela, intenzivnih boja, svetline i velikog kontrasta na raspolaganju Vam je i mogućnost biranja različitih vrsta prikaza. Možete da vidite dodatne informacije o klasičnim podacima kao što su brzina rotacije diska ili kilometraža.
Preko višenamenskog volana i infotejnment sistema birate ono što želite da vidite. Možete, sve u zavisnosti od Vaših potrebe, dobiti uvid u detaljne informacije o vožnji, prikazati navigacionu mapu na celom displeju ili dobiti vizuelni prikaz Vaših sistema za pomoć vozaču. Takođe možete da vidite i anzive pesama koje trenutno idu na Vašem MP3 plejeru ili ime osobe sa kojom telefonirate. Ili možete da napravite kombinaciju od navigacione mape i medijskog prikaza.
Preko infotejnment sistema moguće je je konfigurisati i sačuvati do tri vrste prikaza i izabrati ih pritiskom na dugme preko višenamenskog volana. Dodatno je dostupan i klasičan profil. Kao i obično, prikazan je višenamenski prikaz između brzine i brzine obrtaja.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim