Paket Offroad

Dobro izgleda i na zahtevnom terenu

Sa opcionim paketom Offroad proširićete kvalitete novog Touarega na terenu. Uz sedam serijskih profila vožnje na raspolaganju vam dodatno stoje i profili za vožnju po šljunku i pesku kako biste postavke motora i menjača prilagodili uslovima vožnje. Novi Touareg sa paketom Offroad odlikuju i sledeći detalji:

  • Hladnjak, akumulator, podvozje i prtljažnik za gorivo imaju jaču zaštitu.
  • Za veći domet rezervoar za gorivo ima volumen od 90 litara.
  • Na raspolaganju su dve ušice za vuču kako biste tokom vožnje zahtevnim terenima mogli da montirate jednu spreda, a drugu pozadi.
  • Serijski pogon na sve točkove 4MOTION pomera svaki točak zasebno.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Touareg

Novi Touareg

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim