Linije opreme

Individualnost u odelu po meri

Touareg oduševljava bogatom serijskom opremom. 

R-Line

Ako se odlučite za liniju opreme "R-Line", svom Touaregu ćete dati izraženiji sportski karakter, između ostaloga sa 19" točkovima od lakog metala "Coventry", branicima u stilu "R", papučicama od četkanog plemenitog čelika i letvicama u pragovima sa logotipom "R-Line". A za još bolji doživljaj u vožnji grejani multifunkcionalni upravljač od kože dolazi sa ručicama za menjanje stepena prenosa.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Touareg

Novi Touareg

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim