IQ.Light HD matrix glavna svetla novog Tiguana

Sjajno oduševljenje

Zahvaljujući više od 19.000 LED dioda sa mogućnošću pojedinačnog navođenja inovativna IQ.LIGHT HD matrix glavna svetla novog Tiguana izazvaće oduševljenje dok je vozilo još u mirovanju - svojom projekcijom svetla pre i nakon svake vožnje. Svetlosne trake na rešetki hladnjaka i na zadnjem delu vozila, dinamični žmigavci, osvetljenje okoline bočnom projekcijom motiva iz bočnih retrovizora i osvetljene ručice vrata impresivno upotpunjuju njegov svetlosni potpis. 

A tokom vožnje uživaćete u znatno boljem iskustvu dok vozite noću: tako se drugi učesnici u saobraćaju i saobraćajni znaci mogu još preciznije isključiti iz vlastitog svetlosnog snopa dugih svetala. Osim toga, vaš Tiguan može da projektuje oznake na kolovoz, koje će vam na autoputu pomoći u vožnji kroz uske deonice sa radovima na putu i koje će tako poboljšati vidljivost. 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim