T-Cross: Active Info display

Sa novim, opcionimActive Info displejom uživaćete u prednostima kombinovanog instrumenta sa TFT displejom u boji veličine 26 cm (10,25 inči). Pored velike gustine piksela, intenzivnih boja, svetline i velikog kontrasta na raspolaganju Vam je i mogućnost biranja različitih vrsta prikaza. Možete da vidite dodatne informacije o klasičnim podacima kao što su brzina rotacije diska ili kilometraža.
Preko višenamenskog volana i infotejnment sistema birate ono što želite da vidite. Možete, sve u zavisnosti od Vaših potrebe, dobiti uvid u detaljne informacije o vožnji, prikazati navigacionu mapu na celom displeju ili dobiti vizuelni prikaz Vaših sistema za pomoć vozaču. Takođe možete da vidite i anzive pesama koje trenutno idu na Vašem MP3 plejeru ili ime osobe sa kojom telefonirate. Ili možete da napravite kombinaciju od navigacione mape i medijskog prikaza.
Preko infotejnment sistema moguće je je konfigurisati i sačuvati do tri vrste prikaza i izabrati ih pritiskom na dugme preko višenamenskog volana. Dodatno je dostupan i klasičan profil. Kao i obično, prikazan je višenamenski prikaz između brzine i brzine obrtaja.

Zatvori
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi