Gledajte samo informacije koje želite da vidite.

Sa novim, opcionimActive Info displejom uživaćete u prednostima kombinovanog instrumenta sa TFT displejom u boji veličine 26 cm (10,25 inči). Pored velike gustine piksela, intenzivnih boja, svetline i velikog kontrasta na raspolaganju Vam je i mogućnost biranja različitih vrsta prikaza. Možete da vidite dodatne informacije o klasičnim podacima kao što su brzina rotacije diska ili kilometraža.
Preko višenamenskog volana i infotejnment sistema birate ono što želite da vidite. Možete, sve u zavisnosti od Vaših potrebe, dobiti uvid u detaljne informacije o vožnji, prikazati navigacionu mapu na celom displeju ili dobiti vizuelni prikaz Vaših sistema za pomoć vozaču. Takođe možete da vidite i anzive pesama koje trenutno idu na Vašem MP3 plejeru ili ime osobe sa kojom telefonirate. Ili možete da napravite kombinaciju od navigacione mape i medijskog prikaza.
Preko infotejnment sistema moguće je je konfigurisati i sačuvati do tri vrste prikaza i izabrati ih pritiskom na dugme preko višenamenskog volana. Dodatno je dostupan i klasičan profil. Kao i obično, prikazan je višenamenski prikaz između brzine i brzine obrtaja.

Bis zu drei Ansichten können Sie über das Infotainment-System konfigurieren, abspeichern und per Knopfdruck über das Multifunktionslenkrad auswählen. Zusätzlich steht Ihnen auch das klassische Profil zur Verfügung. Hier wird wie gewohnt die Multifunktionsanzeige zwischen Geschwindigkeit und Drehzahl angezeigt.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim