Wellness inscenacija

Nikad nije bilo lakše osjećati se ugodno 

Komforna vožnja, bolji dolazak na odredište - svojom novom, opcijskom aplikacijom Wellness-In-Car-App¹ vaš ID. model pobrinut će se da se osjećate ugodno. Pomoću aplikacije možete aktivirati razne wellness programe tijekom vožnje ili postupka punjenja. Novi koncept klimatizacije s inteligentnim mlaznicama po potrebi regulira zračnu struju ciljano i dinamično. U kombinaciji sa zvukom, svjetlom, panoramskim staklenim krovom, masažnim sjedalom i klimatizacijom vaš ID. po želji će vam pružiti sveobuhvatan osjećaj ugode na vozačevom ili suvozačevom sjedalu. Ovisno o tome kako se osjećate ili kako se želite osjećati, možete koristiti različite potprograme - od aktivirajućih do opuštajućih.

Za korištenje usluga We Connect i We Connect Plus za obitelj ID. modela potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect / We Connect Plus. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect / We Connect Plus s društvom Volkswagen AG. Ugovor za We Connect za obitelj ID. modela nije ograničen na tri godine korištenja. We Connect Plus prvobitno je ograničen na vrijeme korištenja od tri godine, a po njihovom isteku može se produžiti uz plaćanje. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici myvolkswagen.net ili putem aplikacije We Connect ID. App (dostupna u App-Storeu i Google Play Storeu) i korištenje usluga We Connect Plus tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja. U slučaju kasnije registracije skraćuje se trajanje besplatnog vremena korištenja. 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim