Punjenje kod kuće

Punjenje kod kuće

Vaš se električni automobil puni dok vi spavate.

Zamislite da ujutro uđete u svoj električni automobil i započnete dan puni energije. Naime, dok ste se vi odmarali preko noći, vaš je automobil punio baterije. Zvuči dobro? I uopće nije komplicirano - potreban vam je samo opcijski kabel za punjenje preko strujne mreže ili wallbox.

Wallbox – privatna stanica za punjenje

Vjerojatno najpraktičniji način za punjenje baterije automobila kod kuće je wallbox za kućnu upotrebu. U tom pogledu MOON nudi na primjer velik izbor rješenja za punjenje koja pokrivaju sve zahtjeve. MOON vam omogućuje ulazak u svijet električne mobilnosti. Od wallboxa s kućnim baterijskim spremnikom i fotonaponskim sustavom pa sve do stanice za brzo punjenje - MOON pokriva kompletni spektar u području električne mobilnosti. Proizvodnja, skladištenje i ekonomično korištenje obnovljivih izvora energije ključne su teme za budućnost. Već dugo govorimo o "mobilnosti budućnosti" iako je ta budućnost već danas tu.

Punjenje putem kabela za punjenje preko strujne mreže

Bateriju svog e-automobila možete napuniti i na konvencionalnoj kućnoj utičnici, na primjer kada ste na putu. Sve što vam je za to potrebno jest opcijski kabel za punjenje preko strujne mreže. Jednostavno utaknite kabel za punjenje u utičnicu i utikač za punjenje u svoje vozilo. Međutim, wallboxi kao što je ID. Charger¹ vaš će električni automobil napuniti znatno brže jer su konstruirani baš za takvu primjenu.

ID. Charger može se opcijski naručiti uz Volkswagen ID. modele te nije sadržan u opsegu serijske opreme.

Ponuda društva Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim