Punjenje i doseg u električnom pogonu

Brzo punjenje. Brz nastavak vožnje.

S novim modelom ID.7 ovisno o kapacitetu baterije putovat ćete isključivo na električni pogon čak do 700 kilometara¹, pa više skoro uopće nećete morati prekidati putovanje. Vozilo ćete napuniti od 10 do 80 posto u manje od 30 minuta i brzo ćete nastaviti vožnju - a s najučinkovitijim vozilom u klasi putovat ćete i duže: zahvaljujući dobro osmišljenom menadžmentu baterije i aerodinamičnom dizajnu novi ID.7 troši samo 13 kWh/100 km.

Doseg prema WLTP-u:
Doseg utvrđen za varijantu opreme odgovarajućeg modela s najpovoljnijim dosegom prema postupku ispitivanja za osobna i laka gospodarska vozila koji je usklađen na svjetskoj razini (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) na valjcima za ispitivanje kočnica. Stvarne vrijednosti dosega prema WLTP-u mogu se razlikovati ovisno o opremi. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi ovisno o načinu vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju suputnika/opterećenju i topografiji.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim