Prostor za iskustva

ID.5

Doživite prostranu i inteligentno dizajniranu unutrašnjost koja vam nudi vrhunski komfor koji možete da vidite i osetite. Impresivna stvar: uprkos kosoj liniji krova u obliku kupea, novi ID.5 poseduje dovoljno prostora za glavu, čak i pozadi. U modelu ID.5 može udobno da putuje do 5 osoba a zahvaljujući velikoj zapremini prtljažnika, uvek ima mesta za obilje prtljaga. Moderan dizajn enterijera takođe čini ID.5 prostorom za inspirativna iskustva, kombinovanjem progresivnog dizajna sa naprednom tehnologijom i intuitivnim radom. Ovaj enterijer vam omogućava da uživate u svakom trenutku vašeg putovanja.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električan ID.5

Potpuno električan ID.5

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim