Povezivanje

ID.5

    

We Connect

Digitalne usluge iz We Connect omogućavaju modelu ID.5 da bude umreženi automobil, vaše vozilo može biti onlajn preko ugrađene SIM kartice. Iskoristite prednosti bežičnih ažuriranja preko mobilne veze za prenos podataka vašeg ID-a. Nove funkcije, tekuće optimizacije i ažuriranja. Sa We Connect ID-om. App za vaš pametni telefon budite u toku sa važnim podacima o svom ID-u. Takođe dostupne informacije i kada sete udaljeni: Proverite, na primer, preostali domet, da li su sva vrata i prozori zatvoreni i sl. U zavisnosti od vremenske prognoze i nivoa napunjenosti, aplikacija daje preporuke za prethodno zagrevanje visokonaponske baterije.

We Connect Plus

Saobraćajne informacije skoro u realnom vremenu, kao i stanice za punjenje sa statusom popunjenosti, cenama i radnim vremenom dostupni su uz We Connect Plus. Sa aplikacijom We Connect ID-om. App pretvara vaš pametni telefon u daljinski upravljač. Možete jednostavno pokrenuti i zaustaviti procese punjenja na daljinu ili podesiti klima uređaj prema vašim individualnim zahtevima. Pored toga, We Connect ID. Aplikacija koristi sačuvane rutine da odredi optimizovana vremena polaska za predkondicioniranje i pokretanje i zaustavljanje procesa punjenja. Ostanite povezani sa svojim vozilom - bilo na ulici ili sa kauča.

In-Car Apps

Direktno u infotainment-u vašeg ID-a integrisana je aplikacija We Charge. Budite još opušteniji u pokretu uy jendnu od najvećih mreža za punjenje u Evropi. Aplikacija vam omogućava da tražite dostupne stanice za punjenje na mapi oko vaše trenutne lokacije i započnete navigaciju do njih - uključujući informacije o dostupnim tipovima konektora i brzinama punjenja.

Usluge striminga Spotify i Apple Music sada su takođe dostupne direktno kao aplikacija u automobilu preko infotainment sistema vašeg ID-a. kao dodatna opcija. Jednostavno se prijavite svojim postojećim pristupnim podacima i uživajte u najboljoj zabavi tokom vožnje.

App-Connect

Da li biste želeli da udobno koristite svoje aplikacije za pametne telefone u vozilu? Zahvaljujući App-Connect ovo je lakše nego ikada ranije. Ova veza vam omogućava da upravljate odabranim aplikacijama i sadržajem direktno u vašem Volkswagen-u. Aplikacije se prenose na ekran infotainment sistema i njima se može udobno i jednostavno upravljati u vašem vidnom polju. Ova mogućnost olakšava pristup muzici, vestima, mapama ili audio knjigama, na primer. Volkswagen nudi tri interfejsa za povezivanje pametnih telefona sa brojnim opcijama: Apple CarPlay™, Android Auto™ od Google-a i MirrorLink®. Možete čak i bežično da koristite Apple CarPlay™ i Android Auto™ od Google-a.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električan ID.5

Potpuno električan ID.5

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim