Inteligentno punjenje. Duža vožnja.

ID.5

Svaki aspekt novog modela ID.5 je usmeren ka njegovim električnim performansama. Odlična aerodinamika i velika baterija obezbeđuju veliki domet sa samo jednim punjenjem, dok se inteligentno upravljanje punjenjem neprimetno integriše u vaš svakodnevni život. Opcioni ID punjač obezbeđuje praktično punjenje kod kuće. Punjač sa kapacitetom punjenja do 11 kW. Uz vremensko kontrolisano punjenje i korišćenje fotonaponskog sistema na vašem krovu, možete da optimizujete energetski efikasnu upotrebu u budućnosti. Mnoge javne stanice za punjenje na benzinskim stanicama i autoputevima takođe nude brzo punjenje jednosmernom strujom, što može značajno da poveća domet vašeg vozila za samo 30 minuta.

Ponuda Volksvagen Group Charging GmbH (Elli).

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električan ID.5

Potpuno električan ID.5

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim