Prostor za doživljaje

ID.5 GTX

Doživite veliku i inteligentno dizajniranu unutrašnjost koja vam nudi vrhunski komfor koji možete videti i osetiti. Impresivna stvar: uprkos kosoj liniji krova u obliku kupea, novi ID.5 GTX poseduje dovoljno prostora za glavu čak i pozadi. Do 5 ljudi može udobno da putuje u ID.5 GTX. A zahvaljujući velikoj zapremini prtljažnika, uvek ima mesta za veliku količinu prtljaga. Moderan dizajn enterijera takođe čini ID.5 GTX prostorom za inspirativna iskustva,  kombinovanjem progresivnog dizajna sa naprednom tehnologijom i intuitivnim radom. Ovaj enterijer vam omogućava da uživate u svakom trenutku vašeg putovanja.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električan ID.5 GTX sa dvostrukim motorm i pogonom na sve točkove

Potpuno električan ID.5 GTX sa dvostrukim motorm i pogonom na sve točkove

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim