Za avanture u velikom stilu

ID.5 GTX

Bez obzira da li vas privlači pulsirajuća metropola ili idilični planinski prevoji: inovativni pogon na sva četiri točka sa dva motora novog ID.5 GTX pomaže vam da stignete do odredišta na sportski način. Ovo obezbeđuju dva elektromotora koji pokreću zadnje i prednje točkove preko 1-brzinskog menjača. Za razliku od konvencionalnog pogona na sva četiri točka, nema mehaničke veze između osovina. Ekskluzivni "Traction" profil vožnje, koji optimalno prilagođava pogonska svojstva vašeg ID.5 GTX površini, obezbeđuje dobru vuču i poboljšano praćenje čak i na mekom ili klizavom terenu. Jer GTX nije napravljen samo za asfaltirani put - on zadržava performanse na mnogim podlogama.

ID.5 GTX je efikasan koliko i ID. a ubrzava kao GTI - jer njegovi električni motori razvijaju svoju snagu sa punim obrtnim momentom od samog starta. Da biste mogli da ostavite svakodnevni život iza sebe, velika baterija na dnu karoserije obezbeđuje veliki domet i uravnoteženu dinamiku vožnje.

Podešavanja profila vožnje vas podržavaju u granicama mogućnosti sistema.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električan ID.5 GTX sa dvostrukim motorm i pogonom na sve točkove

Potpuno električan ID.5 GTX sa dvostrukim motorm i pogonom na sve točkove

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim