IQ.LIGHT

Prilagođen za skoro sve.

Novi ID.4 razmišlja sa vama. Na primer: stilska, opciono dostupna IQ.Light -LED matrix glavna svetla. Tokom vožnje ona ne zaslepljuju druge učesnike u saobraćaju zahvaljujući  dinamičkoj regulaciji svetlosnog snopa. Kada se približite svom vozilu glavna svetla će na kratko da zasvetle i "namignu" vam kako bi vas pozdravila.

1) U granicama mogućnosti sistema.
2) U kombinaciji sa sistemom zaključavanja i pokretanja bez ključa "Keyless Access".

Travel Assist & ACC

Zadržava vas u kolovoznoj traci. I na dovoljnoj udaljenosti.

Sa opcionoim sistemom "Travel Assist" u vozilu imate izrazito korisnu podršku. Pritiskom na dugme pobrinuće se za komfor u vožnji. "TRavel Assist" može posebno na autoputu i dobro uređenim putevima umesto vas da održava putanju u kolovoznoj traci i brzinu pritom vodeći računa o rasojanju do vozila ispred. Tako možete opušteno da vozile tokom zastoja u saobraćaju sa čestim zaustavljanjima o kretanjima.

Opciona regulacija razmaka ACC "stop&go" pomaže vam u održavanju prethodno nameštene najveće brzine i razdaljine do vozila ispred. ACC se u kombinaciji opcionim navigacionim sistemom može proširiti prediktivnom regulacijom brzine i podrškom u vožnji sa zavojima.

1) U granicama mogućnosti sistema.
2) Vozač u svakom trenutku mora da bude spreman da preuzme kontrolu i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električni ID.4

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim