Radio uređaj

Lepši zvuk

Radio uređaj koji svaku vožnju čini još živahnijom - muzikom i zanimljivim inforacijama. Sa opsežnim opciono dostupnim navigacionim sistemom "Discover Pro" imećete pristup mobilnim uslugama We Connect Start i jasan digitalni radio prijem DAB+. U integrisanoj pregradi za telefon"Comfort" vaš pametni telefon je na sigurnom i induktivno se puni.

Prediktivna navigacija

Radio sa navigacijom

Proširenje navigacije za vaš radio uređaj: navigacioni sistem sa funkcijom samoučenja po želji pamti često navođena mesta i preferirane rute. Sistem u pozadini analizira rute i bez ponovnog unošenja odredišta informiše o saobraćajnim zastojima i predlaže alternativne rute.

Ažuriranje mapa

Online ažuriranje - uvek aktuelne

U novom modelu ID.4 možete jednosatavno da održavate vaše navigacione mape: najnovija ažuriranja možete da pronađete u našuj bazi podataka nekoliko puta godišnje i to besplatno sa aktuelnim isečcima karte iz regija u kojima često putujete. Infotainment sistem ID. modela redovni aktuelizuje mape. Tokom vožnje kroz nova područja novi segmenti se proaktivno samostalno instaliraju u pozadini. Sve što vam je potrebno je aktivan ugovor za We Connect Start*  kako bi bili spojjeni sa internetom.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električni ID.4

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim