Radio uređaj

Lepši zvuk

Radio uređaj koji svaku vožnju čini još živahnijom - muzikom i zanimljivim inforacijama. Sa opsežnim opciono dostupnim navigacionim sistemom "Discover Pro" imećete pristup mobilnim uslugama We Connect Start i jasan digitalni radio prijem DAB+. U integrisanoj pregradi za telefon"Comfort" vaš pametni telefon je na sigurnom i induktivno se puni.

Prediktivna navigacija

Radio sa navigacijom

Proširenje navigacije za vaš radio uređaj: navigacioni sistem sa funkcijom samoučenja po želji pamti često navođena mesta i preferirane rute. Sistem u pozadini analizira rute i bez ponovnog unošenja odredišta informiše o saobraćajnim zastojima i predlaže alternativne rute.

Ažuriranje mapa

Online ažuriranje - uvek aktuelne

U novom modelu ID.4 možete jednosatavno da održavate vaše navigacione mape: najnovija ažuriranja možete da pronađete u našuj bazi podataka nekoliko puta godišnje i to besplatno sa aktuelnim isečcima karte iz regija u kojima često putujete. Infotainment sistem ID. modela redovni aktuelizuje mape. Tokom vožnje kroz nova područja novi segmenti se proaktivno samostalno instaliraju u pozadini. Sve što vam je potrebno je aktivan ugovor za We Connect Start*  kako bi bili spojjeni sa internetom.

Za korišćenje We Connect usluga potreban vam je Volkswagen ID korisnički nalog i morate da se prijavite na We Connect sa korisničkim imenom i lozinkom. Osim toga, mora biti zaključen poseban online ugovor za We Connect, odnosno We Connect Plus, sa kompanijom Volkswagen AG. Za We Connect Plus, imate 90 dana od dana predaje vozila da registrujete
vozilo na www.myvolkswagen.net ili preko aplikacije "Volkswagen We Connect" (dostupna u App Store i Google Play Store) i koristite usluge u toku celog ugovorenog besplatnog vremenskog perioda.
Korišćenje mobilnih online usluga We Connect je omogućeno putem integrisane internet veze. Sa tim povezane troškove prenosa podataka unutar granica Evrope u sklopu mrežne pokrivenosti, sa izuzetkom "Streaming & Internet" usluga, kao i pojedinih In-Car aplikacija, snosi kompanija Volkswagen AG. Za korišćenje "Streaming & Internet" usluga, pojedinačnih In-Car aplikacija,
kao i WLAN pristupne tačke, paketi podataka koji se plaćaju dostupni su preko eksternog partnera mobilne telefonije "Cubic Telecom" i mogu da se koriste u području mrežne pokrivenosti unutar brojnih evropskih zemalja. Obim podataka ovih paketa mogu koristiti svi korisnici i putnici vozila. Informacije o uslovima, cenama i podržanim zemljama možete pronaći na https://vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korišćenje internet radija i striming medija preko mobilnog krajnjeg uređaja (npr. pametnog telefona), koji može poslužiti i kao mobilna WLAN pristupna tačka. U tom slučaju su odgovarajuće usluge dostupne samo uz postojeći ili posebno zaključeni ugovor za mobilnu telefoniju između vas i vašeg provajdera mobilne telefonije i to samo unutar područja pokrivenosti određene mreže mobilne telefonije. Razmenom podataka preko interneta mogu, u zavisnosti od vaše odgovarajuće tarife mobilne telefonije i naročito ako se koristi u inostranstvu, da nastanu dodatni troškovi (npr. troškovi rominga).
Za korišćenje besplatne aplikacije We Connect neophodan je pametni telefon sa odgovarajućim iOS ili Android operativnim sistemom i SIM kartica sa opcijom za podatke, uz postojeći ili posebno zaključeni ugovor za mobilnu telefoniju između vas i vašeg provajdera mobilne telefonije.  
Dostupnost pojedinih usluga We Connect i We Connect Plus opisanih u paketima može da se razlikuje od zemlje do zemlje i zavisi kako od vozila, tako i od opreme. Usluge su vam dostupne u toku ugovorenog perioda trajanja ugovora i u toku tog perioda mogu biti podvrgnute izmenama sadržaja, odnosno obustavljene. Detaljnije informacije možete dobiti na www.connect.volkswagen-we.com i kod vašeg Volkswagen partnera. Za informacije o uslovima tarifa mobilne telefonije obratite se vašem operateru mobilne telefonije.

 

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električni ID.4

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim