Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

11.3.2019 Asocijaciji auto novinara Srbije i Asocijacija uvoznika automobila dodelila je nagradu Volkswagenu

Nagradu je uručila potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Prof. dr Zorana Mihajlović

Nagrada za Volkswagen

PR menadžer kompanije, Jelena Subotić, zahvalila se Asocijaciji auto novinara Srbije koja je u saradnji sa Asocojacijom uvoznika automobila dodelila nagradu marki Volkswagen putnička vozila za najveći broj prodatih električnih vozila na našem tržištu i istakla je sledeće: "Ovo je za marku Volkswagen značajno priznanje i još jedan pokazatelj da prateći strategiju Volkswagen Grupe idemo pravim putem, intenzivno radeći na implementaciji i približavanju električne mobilnosti našem tržištu. Nova familija električnih vozila marke Volkswagen, koja će uskoro biti predstavljena, potvrda je da nam je električna i digitalna budućnost u automobilskoj industriji pred vratima, bliža nego što to u ovom trenutku mislimo."
Nagradu je uručila potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Prof. dr Zorana Mihajlović.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim