Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi ID. Buzz

Potpuno električan, potpuno umrežen, potpuno iznova osmišljen.

Potpuno električan, potpuno umrežen, potpuno iznova osmišljen.

Novi ID. Buzz

Potpuno električan, potpuno umrežen, potpuno iznova osmišljen.

Nova generacija Volkswagena

Sa potpuno električnim modelom ID. Buzz vraćamo ikoničan dizajn. Najmodernije tehnologije i fleksibilan koncept prostora garantuju mobilni komfor koji postavlja nove standarde. 

Dizajn: revolucija umesto evolucije


Imali smo jedinstvenu priliku da iznova osmislimo legendarni Volkswagen Bulli. A sa modelom ID. Buzz smo je i iskoristili. Kako bismo njegov ikoničan dizajn preneli u doba električne mobilnosti, iznova smo ga interpretirali sa karakterističnim dizajnom ID. modela. Pritom se stilski ističe skladna silueta sa blagom i dugačkom linijom krova koja se nastavlja sve do zadnjeg dela vozila. Za visok nivo prikladnosti za svakodnevicu pobrinuće se kompaktne proporcije i mali prečnik zaokreta sa kojim će ID. Buzz dinamično manevrisati putevima uprkos svojim dimenzijama.

Održivost: velika ideja do najsitnijeg detalja


ID. Buzz iz temelja je iznova osmišljen: potpuno električan. A pre svega: održivo - od proizvodnje i isporuke neutralne u pogledu emisija CO₂¹ pa sve do njegove upotrebe. Zbog toga će vam naša ponuda sertifikovane Volkswagen obnovljive struje omogućiti da odmah nakon primopredaje vozila uživate u lokalnoj vožnji bez emisija CO₂. A uz opsežnu primenu recikliranih materijala, na primer za presvlake sedišta i dekorativnu krovnu oblogu, činjenica da nigde u unutrašnjosti nije korišćena životinjska koža pokazuje da su primenjena sveobuhvatna rešenja za razvoj održivih proizvoda.

Koncept prostora i tehnologija: iznova umrežena sloboda


Snažan ID. Buzz stavlja na raspolaganje prostor koji može da se iskoristi na potpuno nov način. A u velikoj unutrašnjosti modela ID. Buzz primenjene su neke od naših najnaprednijih tehnologija. Na primer inovativan ID. Light koji sa vozačem komunicira vizuelno. Ili bežična ažuriranja koja omogućavaju aktuelizovanje mogućnosti i funkcija.² Putem Car2X komunikacije model ID. Buzz pri tome može da prima saobraćajne informacije u realnom vremenu. U kombinaciji sa više od 30 sistema podrške sa modelom ID. Buzz pravimo veliki korak u pravcu delimično automatizovane vožnje.

ID. modeli
ID.3, ID.4, ID.4 GTX, ID.5 i ID.5 GTX

Potpuno električan ID.3

Ovde počinju novosti

Ekološki osveštena vožnja nikad nije bila bolja. Snažan zadnji pogon sa direktnim ubrzanjem bez menjanja stepena prenosa i prekida vučne sile. To garantuje užitak u vožnji od prvog metra - bez ikakve griže savesti.

Više o modelu ID.3

Potpuno električni ID.4

Stvoren za velike stvari

Potpuno novi koncept prostora koji vam poklanja slobodu. Električne performanse koje oduševljavaju. I udobnost intuitivnog rukovanja koja će sve učiniti jednostavnim. Novi ID.4: snažan kao SUV i održiv kao ID.

Više o modelu ID.4

Potpuno električni ID.4 GTX

Spoj razuma i užitka u vožnji

Od 0 do 100 km/h u 6,2 s, bez lokalnih emisija CO₂, sa pogonom na sve točkove - sa novim modelom ID.4 GTX više ne morate da pristajete na kompromise zbog održive vožnje. 

Više o modelu ID.4 GTX

Potpuno električni ID.5

Elegantan oblik efikasnosti

Svojim snažnim električnim performansama i skladnom siluetom novi ID.5 predstavlja moderan spoj SUV vozila i coupéa. Sa mogućnošću bežičnog ažuriranja i spreman za novu definiciju električne mobilnosti.

Više o modelu ID.5

Potpuno električni ID.5 GTX

Održivo impresivan

Pogon na sve točkove sa dva motora, atletski dizajn coupéa i ubrzanje koje će vam oduzeti dah: doživite sportske električne performanse koje savršeno kombinuju odgovornu vožnju i užitak u vožnji ID. modela.

Više o modelu ID.5 GTX

Wallbox za vaš dom: ID. Charger3

Na parkiralištu tvrtke, ispred supermarketa, na autoputu ili u javnoj garaži: svoj ID. Buzz možete puniti gotovo svugdje. Za još veći komfor punjenja nudimo vam ID. Charger: wallbox za brzo punjenje pred vlastitim kućnim vratima.

Opušteno punjenje kod kuće


MOON Power Charger je vaš privatni punjač za električna vozila. Nakon njegove instalacije ID. Buzz možete jednostavno da punite tokom noći i puni energije da započnete dan. Modeli MOON Power Charger Connect i Pro sa mogućnošću povezivanja sa internetom opremljeni su inteligentnim menadžmentom energije, a njima se može daljinski upravljati putem aplikacije i moguće ih je konfigurisati i administrirati.

MOON Power Charger

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim