VW Connect Plus

Otkrijte novitete - bilo na putu ili u digitalnom obliku

Ceo svet digitalnih usluga i servisa, Volkswagen podiže povezivanje u vašem Tiguanu na viši nivo: usluga VW Connect Plus¹ po želji nudi dodatne pametne tehnologije. 

U njih se ubraja i inteligentna navigacija² preko koje dobijate aktuelne saobraćajne informacije o promenama na deonici približno u realnom vremenu i koja može da vas upozori na saobraćajne smetnje. Zahvaljujući inteligentnom online proračunu rute možete fleksibilno da reagujete na promenjene uslove i tako ostanete na optimalnoj ruti. Online ažuriranje mapa pobrinuće se da vaše karte ostanu ažurirane. A sa najnovijim informacijama o cenama na benzinskim stanicama i slobodnim parking mestima u javnim garažama i na javnim parkiralištima na odredište ćete stići još opušteniji.

Više o usluzi VW Connect Plus

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim