VW Connect

Tiguan. Umrežen sa svetom.

Ako ste od samog početka potpuno umreženi, na raspolaganju vam stoje brojne usluge VW Connect. Nakon jednokratne aktivacije i prijave putem svog Volkswagen ID-ja možete vrlo jednostavno i pri tome besplatno da koristite inovativne online usluge. 

VW Connect¹ zajedno sa vašim Volkswagenom vašu svakodnevicu će sa jedne strane učiniti ugodnijom, a sa druge udobnijom. Usluga vam omogućava pristup važnim informacijama o vozilu i pruža vam udobnost zahvaljujući pozivu za pomoć na putu i planiranju termina servisa. 

A sa aplikacijom Volkswagen App¹ za vaš pametni telefon imate pregled važnih podataka o svom Volkswagenu i tokom putovanja: proverite npr. preostali domet i da li su sva vrata i prozori zatvoreni.

Više o usluzi VW Connect

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim