Recite svom Golfu „Zdravo“

Novi Golf: podrška za glasovne komande "IDA"

Sa novom, opcionalno dostupnom online podrškom za glasovne komande "IDA", možete udobno upravljati radio-uređajem, telefonskim funkcijama, muzikom, opcionalnim trozonskim klima uređajem i navigacijom svojim glasom. Na primer, možete izabrati odgovarajuću radio stanicu, uneti adresu ili potražiti željeni broj telefona.

Podršku za glasovne komande možete aktivirati sa "Hej, IDA!". Ona razume i slobodne formulacije iz svakodnevnog govora, kao što su "Hladno mi je." ili "Gde u Berlinu ima japanskih restorana?". Takođe, zahvaljujući digitalnim mikrofonima, prepoznaje da li joj se obraća vozač ili suvozač, na primer radi prilagođavanja klimatizacije govorniku.

Nova podrška za glasovne komande "IDA" sada se vizualno prikazuje na centralnom ekranu, gde možete videti interakcije na grafičkim prikazima. Optimizovani sistem postavlja povratna pitanja i možete mu prekinuti tok reči.

Takođe, uz pomoć podrške "IDA" možete pristupiti svetskim bazama znanja koje pružaju internet usluge (npr. Wikipedia).

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Golf

Otkrijte novi Golf

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim