Sportski do detalja

ID.5 GTX

Snažan, sportski, izražajan: svojim karakterističnim kupe oblikom, novi ID.5 GTX se izdvaja od svoje klase. Futuristički aluminijumski točkovi od 20 inča u ekskluzivnom GTX dizajnu, traka krovnog okvira i dekor C-stuba u antracit boji i crni krov koji je tipičan za ID.5, koji ga izdvaja od ostalih, jasno ga identifikuju kao GTX. Posebna aerodinamička silueta blago nagnutog zadnjeg dela vozila sa prepoznatljivim zadnjim spojlerom, zbog čega vrhunski izvođač električne mobilnosti izgleda uzbudljivo sportski - i na prvi pogled otkriva koliko karaktera ima u njemu. Naročito kada ga vozite.

Naša vozila su standardno opremljena letnjim gumama.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električan ID.5 GTX sa dvostrukim motorm i pogonom na sve točkove

Potpuno električan ID.5 GTX sa dvostrukim motorm i pogonom na sve točkove

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim