Povezivanje

ID.5 GTX

    

We Connect

Digitalne usluge iz We Connect omogućavaju modelu ID.5 GTX da bude umreženi automobil, vaše vozilo može biti onlajn preko ugrađene SIM kartice. Iskoristite prednosti bežičnih ažuriranja preko mobilne veze za prenos podataka vašeg ID-a. novih funkcija, tekućih optimizacija i ažuriranja. Sa We Connect ID. aplikacijom za vaš pametni telefon, uvek imate važne podatke o svom ID-u. Proverite, na primer, preostali domet ili da li su sva vrata i prozori zatvoreni. U zavisnosti od vremenske prognoze i nivoa napunjenosti, aplikacija može da daje preporuke za prethodno zagrevanje visokonaponske baterije.

We Connect Plus

Saobraćajne informacije skoro u realnom vremenu, kao i stanice za punjenje sa statusom popunjenosti, cenama i radnim vremenom dostupni su uz We Connect Plus. Sa pravom We Connect ID. Aplikacijom pretvara vaš pametni telefon u daljinski upravljač. Možete jednostavno pokrenuti i zaustaviti procese punjenja na daljinu ili podesiti klima uređaj prema vašim individualnim zahtevima. Pored toga, We Connect ID. aplikacija koristi sačuvane rutine da odredi optimizovana vremena polaska za predkondicioniranje i pokretanje ili zaustavljanje procesa punjenja. Ostanite povezani sa svojim vozilom - na putu ili sa kauča.

In-Car Apps

Direktno u infotainment-u vašeg ID. integrisana je aplikacija u automobilu We Charge. Punite vaš ID. još opušteniji u pokretu u jednoj od najvećih mreža za punjenje u Evropi. Omogućava vam da tražite dostupne stanice za punjenje na mapi oko vaše trenutne lokacije i započnete navigaciju do njih - uključujući informacije o dostupnim tipovima konektora i brzinama punjenja.

Usluge striminga Spotify i Apple Music sada su takođe dostupne direktno kao aplikacija u automobilu preko infotainment sistema vašeg ID-a. kao opcija. Jednostavno se prijavite sa svojim postojećim pristupnim podacima i uživajte u najboljoj zabavi tokom vožnje.

App-Connect

Da li biste želeli da udobno koristite svoje aplikacije za pametne telefone u vozilu? Zahvaljujući App‑Connect-u ovo je lakše nego ikada ranije. Omogućava vam da upravljate odabranim aplikacijama i sadržajem direktno u vašem Volkswagen-u. Aplikacije se prenose na ekran infotainment sistema i njima se može lako i jednostavno upravljati u vašem vidnom polju. Ovo olakšava pristup muzici, vestima, mapama ili audio knjigama, na primer. Volkswagen nudi tri interfejsa za povezivanje pametnih telefona sa brojnim opcijama: Apple CarPlay™, Android Auto™ od Google-a i MirrorLink®. Možete čak i bežično da koristite Apple CarPlay™ i Android Auto™ od Google-a.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električan ID.5 GTX sa dvostrukim motorm i pogonom na sve točkove

Potpuno električan ID.5 GTX sa dvostrukim motorm i pogonom na sve točkove

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim