Vaš korisni pratitelj na putovanjima

T-Roc

Novi T-Roc dovešće vas opuštenije do odredišta zahvaljujući inovativnim tehnologijama za veću udobnost i bezbednost. U njih se takođe ubraja opciona podrška za vožnju IQ.DRIVE "Travel Assist". Taj inteligentni kopilot prati šta se događa oko vas i povećava komfor u vožnji tako što vam pruža podršku u monotonim i napornim situacijama u vožnji. To ga čini idealnim pratiocem na putovanjima, prvenstveno na dugim deonicama.¹

  • IQ.DRIVE "Travel Assist" može posebno na autoputu i dobro uređenim brzim putevima umesto vas da zadrži vozilo u kolovozoj traci i održava brzinu pritom vodeći računa o udaljenosti do vozila ispred.

  • U kombinaciji sa opcionim automatskim menjačem sa dve spojnice DSG opušteno ćete voziti tokom zastoja i u saobraćaju sa čestim zaustavljanjima i kretanjima.

U okviru granica sustava. Vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sustavom potpore i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim