Snaga dolazi iznutra

T-Roc

Unutrašnjost modela T-Roc dočekaće vas kvalitetnom opremom. Meka instrumentna tabla sa ukrasnim šavom poboljšava kvalitetnu haptiku digitalizovanog kokpita. Klasični dugmići ustupili su mesto modernim površinama osetljivima na dodir - takođe i na sportskom multifunkcionalnom upravljaču, serijski dostupnom za liniju opreme R-Line. Uz nove detalje u unutrašnjosti tu su i sedišta: npr. za liniju opreme Style sa kvalitetnim i vizuelno atraktivnim presvlakama od materijala Artvelours. Ako želite još veću udobnost, odaberite novooblikovana sedišta od kože sa električnim podešavanjem u 14 položaja i grejanjem sedišta.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim