Povezivanje

We Connect

Ako ste od samog početka potpuno umreženi, na raspolaganju vam stoje brojne usluge We Connect. Nakon jednokratne aktivacije i prijave putem svog Volkswagen ID-ja možete vrlo jednostavno i pri tome besplatno da koristite inovativne online usluge.

We Connect¹ zajedno sa vašim Volkswagenom vašu svakodnevicu će sa jedne strane da učini ugodnijom, a sa druge udobnijom. Usluga vam omogućava pristup važnim informacijama o vozilu i pruža vam udobnost zahvaljujući pozivu za pomoć na putu i planiranju termina servisa.

A sa aplikacijom We Connect App² za vaš pametni telefon imate pregled važnih podataka o svom novom Volkswagenu i tokom putovanja: proverite na primer preostali domet i da li sva vrata i prozori zatvoreni.

Više o uslugama We Connect

We Connect Plus

Ceo svet digitalnih usluga i servisa kompanije Volkswagen podiže mogućnost povezivanja u vašem novom modelu T-Roc na veći nivo: usluga We Connect Plus¹ po želji nudi dodatne pametne tehnologije. U njih se ubraja i inteligentna navigacija³ preko koje dobijate aktuelne informacije o saobraćaju, promenama na deonici skoro u realnom vremenu i koja može da vas upozori na saobraćajne smetnje. Zahvaljujući inteligentnom online proračunu rute možete fleksibilno da reagujete na promenjene uslove i da se pritom nalazite na optimizovanoj ruti. Online ažuriranje mapa pobrinuće se da vaše mape ostanu aktuelne. A sa najnovijim informacijama o cenama na benzinskim stanicama i slobodnim parkirng mestima u javnim garažama i na javnim parkiralištima na odredište ćete stići još opušteniji.

Više o uslugama We Connect

Upgrades

Naknadna individualizacija: brojne funkcije sa jedne strane imaju mogućnost aktuelizacija u novom modelu T-Roc, a s druge strane mogu naknadno da se aktiviraju kao funkcije Upgrades⁴. Tako će zavisno od opreme ubuduće moći da se naknadno aktivira navigacija za radiouređaj "Ready 2 Discover" i rukovanje govornim komandama.

Više o funkcijama Upgrades

Streaming & Internet

Sa uslugama "Streaming & Internet"⁵ ⁶ u svom T-Rocu uživaćete u svojoj omiljenoj muzici. Dovoljno je da se jednokratno prijavite svojim postojećim pristupnim podacima i uživaćete u direktnom pristupu putem infotainment sistema u vozilu - bez ikakvih spoljašnjih uređaja. A sa uslugom web-radija⁵ u vozilo stižu sve prednosti internet radija - tako traženje i reprodukcija podcasta i radio stanica uživo postaju izrazito jednostavni. Integrisani Wi-Fi hotspot⁵ obezbediće za vas i vaše saputnike internet vezu i omogućiće pretraživanje na čak osam uređaja.

Wireless App-Connect

Za komforno korištenje aplikacija i sadržaja na raspolaganju vam stoji opciono dostupna usluga App-Connect.⁷ ⁸ Muzika, poruke, karte ili audio knjige prenose se na ekran infotainment sistema, pa njima možete da rukujete unutar svog vidnog polja. Za povezivanje pametnog telefona moguća su dva interfejsa: Apple CarPlay i Android Auto kompanije Google. Posebno udobno: korišćenje interfejsa Apple CarPlay i Android Auto kompanije Google wireless spajanjem za navigacione sistema "Discover Media" i "Discover Pro" i radio uređaja "Ready 2 Discover". 

We Connect

Za korištenje besplatne aplikacije We Connect App potreban je smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera.

Samo u kombinaciji s radiouređajem "Ready 2 Discover" s aktiviranom navigacijskom funkcijom ili navigacijskim sustavima "Discover Media" ili "Discover Pro".

Upgrades

Streaming & Internet

Samo u kombinaciji s radiouređajem "Ready 2 Discover" i navigacijskim sustavima "Discover Media" i "Discover Pro".

App-Connect

Serijski od linije T-Roc Life.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim