Snažan karakter sa novim aspektima

T-Roc

Oštriji SUV dizajn novog T-Roca pokazuje karakter - i to vaš. Za to će se pobrinuti izbor upečatljivih detalja dizajna, npr. LED glavna svetla i hromirane letvice koji naglašavaju markantan izgled njegovog sportskog prednjeg dela. Kako bi svoj T-Roc učinili jedinstvenim, dodatno vam na raspolaganju stoji osam boja spoljašnjosti. Vozilo možete po želji dodatno da naglasite kontrastnim krovom i 19" točkovima od lakog metala¹ "Misano" crne boje. 

Naša su vozila serijski opremljena ljetnim gumama. 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim