Nutzverwaltung

Pokrenuti video

Glavni korisnik vozila po pravilu je vlasnik vozila. Glavni korisnik raspolaže svim privilegijama. Uloga je povezana sa identifikacionim brojem vozila (VIN). Pomoću VIN-a glavni korisnik može upariti vozilo sa svojim Volkswagen ID-om.

Gost ima Volkswagen ID i prihvata Opšte uslove i odredbe za We Connect u pogledu opsega funkcija. On ima ograničene privilegije. Gosti mogu upotrebljavati navigacione i infotainment usluge kao i usluge streaminga i internet veze. Takođe, oni mogu upotrebljavati aplikaciju We Connect ID. sa smanjenim opsegom (na primer, deaktivacija određenih proizvoda, Online uvoz odredišta, prilagođavanje profila, pretraživanje i pronalazak stanica za punjenje itd.). Preduslov je da osoba mora biti prijavlena u infotainment sistem kao gost i imati instaliranu aplikaciju We Connect ID. na pametnom telefonu.

Gost može da se nezavisno prijavi svojim Volkswagen ID-om, ali pre toga mora da bude definisan glavni korisnik.

Anonimni gost upotrebljava vozilo bez registracije. Zato nema Volkswagen ID i može da upotrebljava samo smanjen opseg usluga, kao što su sistem poziva u nuždi eCall, online saobraćajne informacije, online proračun ruta, stanice za punjenje, online pretraživanje posebnih odredišta, online ažuriranje mapa i parkirališta. Ako se anonimni gost odabere putem "gosta" u administraciji korisnika, vozač na početnom ekranu odlučuje da li hoće vozilo da upotrebljava u "Online modu" ili u "Offline modu".  

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim