Poređenje funkcija In-Car Apps i funkcije

Fabrički instaliran ID. softver 3.0 i ID. softver 3.0 instaliran putem "Over-the-Air" updatea.

Ova tabela pruža vam pregled funkcija dostupnih za modele ID.3, ID.4 i ID.5 sa ID. softverom 3.0 instaliranim putem "Over-the-Air" updatea te funkcije dostupne sa fabrički instaliranim ID. softverom 3.0.

 

FUNKCIJE Dostupno sa ID. softverom 3.0 – instalacija „Over-the-Air” Dostupno sa ID. softverom 3.0 –fabrička instalacija
In-Car App We Charge proširenje Uz ovaj update, In-Car aplikacija omogućava vam dodavanje funkcije kao što su statistika o upotrebi stanica za punjenje, napredne opcije filtriranja i prikaz POI odredišta u okruženju Uz ovaj update, In-Car aplikacija omogućava vam dodavanje funkcije kao što su statistika o upotrebi stanica za punjenje, napredne opcije filtriranja i prikaz POI odredišta u okruženju
Pružite povratne informacije o stanici za punjenje putem ocene u obliku zvezdica ili prijavljenim i potvrđenim problemima (npr. kvarovima) Pružite povratne informacije o stanici za punjenje putem ocene u obliku zvezdica ili prijavljenim i potvrđenim problemima (npr. kvarovima)
In-Car aplikacija „Igre” – nije dostupna na svim tržištima Igre kao što su pasijans, šah, traženje slika i nova igra „VW Go” mogu se igrati direktno u infotainment sistemu Igre kao što su pasijans, šah, traženje slika i nova igra „VW Go” mogu se igrati direktno u infotainment sistemu
Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim