Poboljšane performanse punjenja

  • Vozila sa baterijama <77 kWh, sa fabički instaliranim ID. softverom 2.3, isporučuju se sa povećanjem snage punjenja.
  • Vozila sa baterijama <77 kWh, sa ID. softverom 2.3 instaliranim "Over-the-Air", primiće povećanje snage punjenja ID. softverom 3.0 "Over-the-Air".
  • Vozila sa baterijama >=77 kWh, sa fabrički instaliranim ID. softverom 3.0, isporučuju se sa povećanjem snage punjenja.
  • Vozila sa baterijama >=77 kWh, sa softverskom verzijom prije ID. softvera 3.0, primiće povećanje snage punjenja ID. softverom 3.0 "Over-the-Air".

 

Netto-kapacitet baterije Povećanje snage punjenja 5.);6.)
45 kWh/52 kWh od max. 100 kW do max. 110 kW
58 kWh od max. 100 kW do max. 120 kW
>=77 kWh od max. 125 kW do max. 135 kW

Najveća snaga DC punjenja pri temperaturi okruženja i baterije od oko 23 °C i sa nivoom napunjenosti (SOC) od oko 5 %, npr. na stanici za punjenje Ionity.

5.) Maksimalna snaga punjenja. Različite stanice za punjenje mogu se razlikovati u karakteristikama punjenja iako je kW snaga ista. Osim kW snage stanice za punjenje, maksimalna struja punjenja takođe utiče na količinu energije koja teče. Temperatura okoline i baterije kao stanje napunjenosti utiču na maksimalnu snagu punjenja.

6.) Punjenje sa maksimalnom DC snagom punjenja od 135 kW za varijante baterije Pro i Pro Performance pri temperaturi okoline i baterije od otprilike 23 °C i početnom stanju napunjenosti (SOC) od otprilike 5 %; npr. na Ionity stanici.

 

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim