Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Modularna E-platforma (MEB)

Jedan modul. Puno modela.

Bilo da je reč o gradskom automobilu, SUV-u ili prostranom modelu sa 7-sedišta, Modularni E-Drive sistem - skraćeno MEB - nudi vam sve što možete očekivati od električne mobilnosti budućnosti. Zato što je ova novo razvijena platforma vozila specijalno dizajnirana za električne automobile. Istaknuto u vezi sa tim: Sa MEB-om, mogućnosti nove tehnologije mogu se optimalno iskoristiti. Bićete zadovoljni jer za vas to znači više prostora, varijabilnosti, dometa, udobnosti i dinamike. Ili samo novi način mobilnosti.

Više prostora za razvoj.

Volkswagen je dugo razmišljao o elektromobilnosti. Uostalom, nije mu potreban motor sa unutrašnjim sagorevanjem ili menjač sa tunelom za prenos ili rezervoar i izduvn sistem. Prava sreća za vas kao i za naše inženjere i dizajnere. Rezultat: međuosovinski razmak postaje veći, osovine su kraće a mali električni motori sede direktno na osovinama. Ne samo da izgleda dinamično, već je i savršena baza za sva vozila od kompaktnih do kombija. To vam daje potpuno novi osećaj prostranosti i više prostora za vas, vaše putnike i vaš prtljag.

Energija i sistem.

Srce ID. Porodice je sistem za brzo punjenje baterija, koji je integrisan u podu vozila u kompaktnom i zaštićenom prostoru. Time se pomera težište i daje bolja raspodela težine, tako da možete uživati u posebno uravnoteženoj i dinamičnoj vožnji. Pored toga, baterija se može prilagoditi. Na primer, ako mnogo putujete po gradu, mala baterija je sve što vam je potrebno. To čini automobil još jeftinijim. Da li vam je potrebno puno energije za velike udaljenosti, samo uzmite vozilo sa većom baterijom.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim