Touareg Spreman na sve.

Uspone savladava 100% i 580 milimetara dubinu vode.

I sve ostalo što sledi.

Touareg je spreman - za sve što još sledi, i daleko više od toga. On nalazi puteve kojih, u stvari, i nema i nastavlja kada drugi već moraju da odustanu. To je moguće zahvaljujući permanentnom pogonu na svim točkovima 4MOTION, koji omogućuje raspodelu snage na sva četiri točka prema potrebi i na taj način obezbeđuje optimalnu trakciju i napredovanje na gotovo svim podlogama.

Oduševljava već kod prvog susreta.

Dizajn.

Izrazito savremen: Novi dizajn prednjeg dela sa istaknutom rešetkom hladnjaka ostavlja upadljiv utisak. Opcioni integrisani bi-ksenonski farovi nastavljaju istaknuto pružanje linije i naglašavaju karakterističan prednji kraj vozila.

Galerija

Doživite istaknute detalje modela Touareg iz različitih perspektiva.

Doživite istaknute detalje modela Touareg iz različitih perspektiva.

Efikasnost

Inercijalna vožnja

Jednostavno pustite da se kotrlja i štedite gorivo.

Sada to možete da imate svakoga dana: dospećete najdalje ako stvari pustite da se kreću. Funkcija inercijalne vožnje koristi energiju kretanja Vašeg Volkswagen vozila. Na taj način jednostavno i komforno štedite do pola litre benzina na 100 kilometara.

BlueMotion tehnologija

Sa kraćim pritiskom na gas stiže se dalje. 

BlueMotion tehnologija ugrađena u svih šest V6 TDI tipova motora u Modelu Touareg istovremeno povećava efikasnost i smanjuje potrošnju. Zbog toga je Volkswagen Touareg još atraktivniji za one koji žele da smanje troškove a ne moraju da se odreknu agilnosti.

4MOTION

Ne gubite tlo pod nogama. 

Za njega put nema kraja: Touareg superiorno savladava i težak teren. Zahvaljujući permanentnom pogonu na svim točkovima imaćete izvanrednu trakciju i na mokrom i na neravnom terenu.

 

Dizel motori

Dobro je što ne morate da podlegnete svakodnevici. 

Ostavite svakodnevicu iza sebe. Snažni i efikasni V6 TDI motori modela Touareg donose beskompromisno uživanje u vožnji. A sa snagom do 193 kW (262 KS) u vrhu su na svakom terenu.

 

Komfor

Unutrašnjost

U gradu, na selu ili na terenu, ambijent ostaje prijatan.

I kada se nađete u divljini, bićete u komfornom okruženju. Zato što unutrašnjost modela Touareg ugađa naročitom haptikom (dodir), elegantnim bojama i probranim materijalima. Uživaćete u luksuznom ambijentu - a naročito onda kada napolju postane neugodno.

Easy Open

Ide na ruku, kada su obe zauzete.

Svideće Vam se, naročito kada su Vam ruke zauzete: sa opcionim senzorskim sistemom za zaključavanje Easy Open poklopac prtljažnika se otvara jednim pokretom noge.

Klima-uređaj "Climatronic"

Obezbedite sebi individualnu klimu za putovanje.

Previše toplo, previše hladno ili možda nešto između? Odrediti pravu temperaturu nije baš jednostavno, naročito ako ima više putnika. Sa serijskim 2-zonskim klima-uređajem "Climatronic" ovakve dileme pripadaju prošlosti. Za model Touareg na raspolaganju je i 4-zonski klima-uređaj koji se prilagođava individualnim zahtevima putnika u zadnjem delu vozila.

Vazdušno oslanjanje

Čak i kada postane neravno, Vi sedite udobno.

Opciono vazdušno oslanjanje modela Touareg udarnim rupama i neravninama na putu oduzima moć. Komforni sisterm, uključujući izbor profila vožnje prilagođava visinu karoserije odgovarajućim uslovima terena.

Kožna oprema "Cricket"

Igrajte na kartu bezvremene elegancije.

Opciona kožna oprema "Cricket" u unutrašnjosti obezbeđuje premijumski izgled i haptiku (osećaj dodira). Već pri ulasku u vozilo dočekaće Vas karakterističan miris kože. Tako ćete u svakoj vožnji uživati u jedinstvenom osećaju ekskluzivne opreme.

Sistemi podrške

Dinamična kontrola dugog svetla "Dynamic Light Assist"

Vidite bolje bez zaslepljivanja drugih.

Dinamična kontrola dugog svetla "Dynamic Light Assist" noću poboljšava vidljivost - Vama i drugim učesnicima u saobraćaju. Sistem omogućuje vožnju pod dugim svetlom pri brzinama većim od 60 km/h.

Kamera za vožnju unazad "Rear View"

Zato što nemate oči i na leđima.

Opciona kamera za vožnju unazad "Rear View" omogućava uočavanje prepreka koje se nalaze iza vozila. Kamera ugrađena u zadnji deo vozila projektuje slike na ekran infotainment sistema. Na taj način je parkiranje znatno jednostavnije a uočavanje prepreka još bolje.

 

 

ACC & Front Assist

Kada su ulice pune, Vi ste potpuno opušteni. 

Da li ponekad poželite pomagača koji bi umesto Vas pod budnim okom pratio odvijanje saobraćaja ispred vozila? Sa opcionom automatskom kontrolom odstojanja ACC (do 250 km/h) i sistemom za nadzor prostora ispred vozila "Front Assist", uključujući i funkciju nužnog kočenja u uslovima gradskog saobraćaja koji su sastavni deo paketa, putovaćete, u okviru granica sistema, mnogo opuštenije.

Sistem za nadzor prostora oko vozila "Area View"

Četiri kamere prikazuju šta se događa oko vozila.

Zar ne bi bilo dobro kada biste prilikom uparkiravanja u živahnom centru grada ili prilikom manevrisanja u bespućima terena mogli jednim pogledom da obuhvatite prostor oko svog vozila? Takvu jednu mogućnost Vam pruža opcioni nadzor prostora oko vozila "Area View" sa svoje četiri kamere.


Infotainment

DYNAUDIO Confidence

Nećete verovati svojim ušima.

Od sjajnog zvuka opcionog zvučnog sistema DYNAUDIO Confidence Vaši saputnici će zanemeti i uživati. Zahvaljujući preciznom usklađivanju 12 zvučnika doživećete savršenstvo vrhunskog zvuka u celoj unutrašnjosti vozila.

Radio-navigacioni sistem "RNS 850"

Stignite do odredišta. Uz najbolju zabavu.

Kud god da Vas putovanje vodi, ulepšajte sebi vožnju uz najkvalitetniju zabavu. U tu svrhu budućem vozaču modela Touareg ekskluzivno na raspolaganju stoji serijski radio-navigacioni sistem "RNS 850". Veliki ekran na dodir, upravljanje putem govornih naredbi, ugraćen hard disk, DVD-šaržer... Treba li Vam još nešto?

Priprema za mobilni telefon "Premium", uklj. Car-Net "Guide & Inform"

Sa obe ruke na volanu telefoniraćete bezbednije.

Ako želite, ostanite dostupni i dok vozite. Uz oserijski priključak za telefon "Premium" ruke će Vam biti na volanu a saobraćaj pod kontrolom.

R-Line

Pokažite šta sport označava u "Sport Utility Vehicle".

Paket R-Line "Exterieur"

Touareg je već u osnovi sportista. Sa opcionim paketom R-Line "Exterieur" njegov sportski izgled dobija još izražajniji i snažniji izraz.

Naglašava unutrašnje vrednosti sportiste.

Paket R-Line "Interieur"

Touareg je već u osnovi sportista. Sa opcionim paketom R-Line "Interieur" njegov sportski izgled dobija još izražajniji i snažniji izraz.

Vaš sledeći korak.

Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi