Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Popravka i održavanje Volkswagen brzi servis

 

Brzi servis

Sačekajte da automobil bude gotov istog dana
Samo pozovite, dovezite auto i pročitajte novine sa nama. Ova brza usluga dostupna je za izduvni sistem, kočnice, gume i svetla kao i metlice brisača, akumulator, ulje i AdBlue.

Fiksne cene
Uz takve usluge, možemo da vam ka\emo koliko će koštati. Ne plaćate više ni dinar. Sa garancijom.

Fiksno vreme
Ako kažemo da smo završili u određeno vreme, onda 'e tako i biti. Obećavamo.

Ako mora da se popravi ...

... sve o brzom servisu u Volkswagen magazinu.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim