Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Volkswagen Originalni delovi® Amortizer.

Volkswagen Originalni delovi® Amortizer.

Sa Volkswagen Originalnim amortizerima vaša udobnost i bezbednost su na prvom mestu. Otkrijte ovde šta ih čini posebnim i kako rade.

Volkswagen Originalni amortizeri

Timski za komfor i bezbednost.

Volkswagen originalni amortizeri konstruisani su tačno prema Vašem Volkswagen vozilu i njegovoj težini. Oni takođe moraju da budu prilagođeni prema svim elektronskim sistemima zaštite kao i drugim komponentama voznog postroja Vašeg Volkswagen vozila.

Volkswagen originalni amortizeri ispunjavaju sve te zahteve. Zahvaljujući savršenoj usklađenosti svih originalnih komponenti, oni tako obezbeđuju visok nivo sigurnosti i uživanja u vožnji.

Ubedljive prednosti.

Volkswagen originalni amortizeri sprečavaju preopterećenje pojedinih komponenti voznog postroja i prevremeno habanje, na primer pneumatika. Na taj način ste  zaštićeni od nepotrebnih troškova koji zbog toga nastaju.

Volkswagen originalni amortizeri mogu bez problema da izjednače različita opterećenja voznog postroja, kakva na primer nastaju u toku vožnje u krivinama, uz uverljivu stabilnost u krivinama i sigurnost upravljanja.

Ubedljiv komfor.

Volkswagen originalni amortizeri reaguju superiorno na svaku neravninu na kolovozu i brzim smanjenjem energije vibriranja garantuju optimalno prianjanje na površinu puta. Volkswagen originalni amortizeri zadržavaju vozilo u saobraćajnoj traci, posebno prilikom naglog kočenja i bez obzira na broj putnika, prtljag i opterećenje prikolice, nikada ne gube kontakt sa kolovozom.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim