Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kako plaćam?

Jednostavno plaćanje.

Uz električno vozilo, imate nekoliko opcija za jednostavno i povoljno plaćanje: putem aplikacije, kartice za naplatu ili kreditne kartice. Vaši podaci o autentičnosti mogu biti sačuvani u vašem automobilu. Tada je dovoljno da vozilo povežete sa stanicom za punjenje. Proces plaćanja je automatski. I najbolje od svega: postoje javne stanice za punjenje, na primer, na parkiralištima supermarketa, gde je punjenje ponekad čak i besplatno.

Utičnica i Wallbox

Ako napunite električni automobil kod kuće preko zidne utičnice ili Wallbox-a, energiju plaćate na sledećem računu za električnu energiju. Ne može biti lakše.

Javne stanice za punjenje

Plaćanje za javne stanice za punjenje u gradu ili na autoputu, plaćanje je vrlo jednostavno: kao vozač električnog automobila, izaberite provajdera koji naplaćuje električnu energiju za punjenje. Ovaj takozvani serviser mobilnosti (MSP) nudi vam stopu naplate koja savršeno odgovara vašim potrebama - kao što je to slučaj sa vašom mobilnom tarifom: Opet, možete prilagoditi pojedinačne opcije vašim individualnim potrebama i potrošnji. Ako vaš MSP ne poveže stanicu za punjenje, možete je koristiti i preko tzv. Ad-hoc punjenja i koristiti je direktno kod operatera punjenja (CPO). kreditnom karticom.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim