Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Alexandre Marie u Parizu. Potpuno elektrifikovano!

Alexandre Marie u Parizu. Potpuno elektrifikovano!

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Alexandre Marie otvorena je i komunikativna osoba. Njegov e-up! svladava svakodnevne relacije od kuće do posla od gotovo 130 kilometara, a tokom puta uvek ima priliku da porazgovara sa drugim ljudima. Njih prvo zanima kakav je osećaj voziti električni automobil. Ovaj im Francuz tada oduševljeno odgovara: "Treba da probaš, isplati se."

Znatiželja je najbolji pogon.

Alexandre je ustvari oduvek bio znatiželjan. Za sebe kaže da rado otkriva nove stvari. A budući da ovaj sistem administrator živi u Montigny-le-Bretonneuxu, mestu jugozapadno od Pariza, treba da pređe svakodnevne relacije do posla i nazad, njegov automobil pre svega mora da bude finansijski isplativ. Alexandre svaki dan pređe 130 kilometara, što godišnje iznosi 35 000 kilometara.

"Prelaz na električni automobil za mene je u prvi mah bio podstaknut troškovima."

A sada, kada je Alexandre prešao na električni automobil, punjenje, crnog limenog ljubimca košta ga puno manje nego što je pre plaćao za svoj automobil sa benzinskim motorom. Jednako je opušten kada je reč o punjenju baterije novom energijom: svoj e-up! puni ili preko Wallboxa u svojoj podzemnoj garaži ili na parkingu ispred poslovne zgrade u kojoj radi.

Električni automobil kao motor za komunikaciju.

Električni automobil za ovog Francuza ima još jednu, neizostavnu prednost: e-up! podstiče komunikaciju. Tako ne priča samo sa drugim ljudima o svom električnom automobilu. Tokom vožnje u svom električnom ljubimcu takođe može u miru i tišini pričati sa svojom suprugom.

"Sa drugim ljudima često započnem razgovor o temi električne mobilnosti."


Ali u saobraćaju električni automobili su puno tiši. Često su tako tihi da pešaci ne čuju motor. Zato se Alexandre ponekad i zaustavi kako bi pešaku objasnio razlog zašto je njegov ljubimac tako tih.

"Za kraće deonice unutar i oko Pariza supruga i ja odlučujemo se samo za e-up!."

Pokazuje prave kvalitete modela - e-up!

Za Parižanina takođe postoje retki slučajevi kada mora da vozi automobil sa benzinskim pogonom. Ustvari samo jedan - kada treba preći veće udaljenosti. Kada, na primer, posećuje svoje roditelje u Pirenejima, koji su udaljeni gotovo 900 kilometara, voziće benzinca.

Ovo bi moglo da vas interesuje

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim