Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Malgorzata Ross in Berlin. Potpuna elektrifikacija!

Malgorzata Ross in Berlin. Potpuna elektrifikacija!

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Električna mobilnost korisna joj je posebno kada svakodnevno više puta vozi kraće deonice. Malgorzata, koja živi u berlinskoj gradskoj četvrti Treptow, svaki dan prolazi uzduž i popreko ulicama Berlina. Kada vozi e-up!, čak joj ni kupovina potrepština za porodicu ne predstavlja nikakav problem - prtljažnik je vrlo prostran, kaže ona. A njena mala trkalica ionako je ekološki osvešćena.

Već ste u pokretu, a mislite da stojite.

Malgorzata Ross prvi je put vozila e-up! 2014. godine. To je doživljaj koji će pamtiti dugo  - a i njenoj deci je i dan danas zabavan. Sa zaraznim smehom priča da nakon pokretanja vozila uopšte nije primetila da motor već neko vreme radi. A razlog je to što je tako tih.

"Naša deca pričaju svojim prijateljima da naš automobil vozi vrlo tiho i ekološki osvešteno. I oni smatraju da je to cool."

Električnim automobilom kroz Berlin.

Malgorzata već od kraja 2014. vozi mali, fleksibilni e-up! uzduž i popreko ulicama Berlina. Ovaj električni automobil, smatra ona, idealan je za velegrad. Posebno kada svaki dan morate da vozite brojne, kraće deonice. Bez obzira na to je li reč o vožnji dece do škole ili odlasku na radno mesto. A e-up! se vozi čak i nakon posla.

"Zabava se nastavlja i popodne: škola jedrenja i časovi klavira. e-up! je genijalan automobil za grad - i vrhunski taksi za decu."

Puni se kod kuće i odmah kreće dalje.

"Ova voditeljka projekata i njen suprug neko su se vreme poigravali sa idejom o kupovini manjeg automobila za gradsku vožnju. Ali to je morao da bude automobil koji je idealan za kraće deonice. Nakon probne vožnje Malgorzata se u tren oka odlučila za e-up!. A odluku da to na kraju to bude električna varijanta doneo je njen suprug Matthias: kao direktor preduzeća koje proizvodi baterije za velike, održive strujne mreže širom sveta bio je znatiželjan i želeo iz prve ruke da doživi takav način transporta. "Želeo je da vidi šta električna mobilnost može da ponudi" - kaže ona o svom suprugu. A može ponuditi zaista puno toga: tako je porodica Ross saznala da baterija ugrađena u njihov e-up! ima dovoljno energije i snage za njihov svakodnevni porodični raspored. I to je najvažniji preduslov za kupovinu električnog automobila. A kako bi ga napunila, Malgorzata ga kod kuće jednostavno priključuje na utičnicu u svojoj garaži - i to je to! "

"On je agilan i kompaktan, a njegov je prtljažnik puno veći nego što se na prvi pogled čini."

Optimalan za celu porodicu. I za Berlin.

Ova porodica se u međuvremenu toliko navikla na svoj električni automobil i ne samo da ga ceni, već ga i voli. Malgorzatu uvek iznova veseli činjenica što prtljažnik njenog električnog automobila nudi toliko prostora. I to toliko prostora da u njemu bez poteškoća može da preveze veliku nedeljnu nabavku, uključujući i sanduke sa flašama. A e-up! je svoje dodatne obožavatelje pronašao u nenoj deci. Ona svojim prijateljima ponosno priča o tome koliko tiho i ekološki osvešteno vozi njihov električni automobil. I smatraju da je to vrlo cool. Tako se ekološka osvešćenost roditelja već odavno prenela i uticala na njihovu decu. A to je lep kompliment koji je e-up! itekako zaslužio.

Ovo bi moglo da vas interesuje

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim